Steun vzw Vitaal vandaag nog...

Wij hebben jouw steun meer dan nodig...

... zeker nu!

Klik hier om te steunen

en ontdek waarvoor uw bijdrage gebruikt wordt...

Stort uw gift op BE06 9501 8557 9422 op naam van vzw Vitaal

VZW Vitaal is een non profit organisatie die 100% bestaat uit vrijwilligers. Er wordt dus geen eurocent uitgegeven om lonen uit te betalen. Iedere medewerker engageert zich geheel vrijwillig, gedreven door passie voor de missie die we uitdragen en de visie die we nastreven.
Geen schandalige en excessieve geldtransporten om individuen persoonlijk te verrijken, zoals helaas te vaak vernomen wordt via de media...

Omdat wij vooral werken met jonge kinderen die minder kansen krijgen omwille van hun achtergrond, de moedertaal die ze spreken, de omgeving waarin ze opgroeien, ... houden wij de drempel om deel te nemen aan onze activiteiten laag. Ook de financiële drempel. Het financiële plaatje mag niet de reden zijn om een kind niet te laten deelnemen.

Heel wat deelnemers betalen dan ook maar een klein deel van de werkelijke kostprijs. In het tabblad "Een transparant overzicht van onze uitgaven" tref je gedetailleerd aan hoeveel centjes we nodig hebben om de boel draaiende te houden.

Omdat de bijdragen van onze deelnemers bijlange niet voldoende zijn om financieel rond te komen, werven wij een heel jaar door fondsen. We hopen om via giften, schenkingen en opbrengstactiviteiten geld in het laatje te krijgen om financieel onze werking te kunnen blijven voortzetten. Help jij ons mee? 

Shop je regelmatig eens via het internet?
Wist je dat je via jouw online aankoop bij de meeste internetshops vzw Vitaal kan steunen zonder dat het jou 1 cent extra kost? Fantastisch toch!
Het enige wat je moet doen is even langsgaan via www.trooper.be, vzw Vitaal zoeken en ons steunen door jouw aankoop. µ
Dit is wellicht de gemakkelijkste en goedkoopste manier om ons te steunen! Doen hé!!
Let op: dit werkt enkel als je shopt via de website, niet via een app.

Heb je een MAKRO-kaart en doe je vaak aankopen in MAKRO?
Top! Passeer even via www.leuksteuntje.be en koppel jouw MAKRO-kaart aan ons goed doel. Zo krijgen wij, alweer zonder dat het jou ook maar 1 eurocent extra kost, een leuk steuntje in de rug.

Goodgift is een online platform dat een alternatief aanbiedt voor een cadeaubon.
De cadeaubon voor elke goed doel!
Met Goodgift schenk je als het ware een soort "Bongo-bon" waarmee een goed doel kan worden gesteund. Een creatief, leuk en vooral warm geschenk! Koop hem vandaag nog aan via de site van Goodgift en steun zo vzw Vitaal.

Wie ons "in natura" wenst te steunen, neemt best eventjes contact op met ons. 
Voedingswaren, materialen voor onze workshop of vakanties zijn uiteraard altijd bijzonder welkom.

Maar ook logistieke steun is welkom!
Mee helpen zorgen voor vervoer van onze deelnemers, het mogen gebruiken van een aanhangwagentje, het gratis mogen lenen van een springkasteel, ... je kan er ons een bijzonder groot plezier mee doen!

Overzicht van het kostenplaatje 2022...

Logement (het vakantiehuis): € 95/deelnemer
We logeren dit jaar in "Het Wikhof" (Ieper), een prachtig vakantiehuis in een bosrijke en kindvriendelijke omgeving.

Maaltijden
: € 50/deelnemer
Onze zelfbereide maaltijden zijn kindvriendelijk, lekker en gezond. Het menu en de tussendoortjes (eentje in de voormiddag en eentje in de namiddag) zorgen voor een evenwichtig en gevarieerd aanbod.

Workshops: (het materiaal voor de eigen workshops): € 20/deelnemer
Onze workshops worden zorgvuldig samengesteld en streven vooral taalversterkende doelstellingen na. Door het gevarieerde keuzeaanbod peilen we eveneens naar de interesse en de talenten van onze deelnemers. 

Workshops van derden: € 15/deelnemer
Wij nodigen een "professional" uit die onze deelnemers een halve dag onderdompelt in de muzische en magische wereld van muziek. Taalactiverend werken met zang en muziek. Bestaat er nog iets mooiers?

Vervoer: € 60/deelnemer
Deze zomer voorziet Vitaal vervoer voor zijn deelnemers van en naar de vakantieplek. Ook vervoer ter plekke (bus naar Bellewaerde Park) wordt voorzien.

Uitstappen,: € 35/deelnemer
We maken een uitstap naar Bellewaerde Park en gaan ook eens zwemmen in het zwembad van Ieper.

EHBO en verzorging: € 10/deelnemer
Zorg voor elk kind staat op nummer 1 bij Vitaal. Hierop wordt dan ook niet bespaard. Wij willen elke dag opnieuw de allerbeste zorgen voor elke deelnemer.

Verzekering: € 15/deelnemer
Vitaal is bijzonder goed verzekerd voor ongevallen, burgerlijke aansprakelijkheid en voor zijn vrijwilligers. Wij willen niet dat iemand voor verrassingen komt te staan.

Administratie- en andere kosten: € 20/deelnemer
Wij proberen deze kosten zo laag mogelijk te houden. In deze kosten zitten alle mogelijke kosten vervat die wij als vzw hebben om te kunnen werken: bankkosten, drukkosten, kosten voor vervoer, logistiek, onderhoudsproducten, kosten voor deze website, ...