Vrijwilligers bij Vitaal

Ondersteuners

Ondersteuners zijn meestal jongere mensen die zich dolgraag willen engageren als vrijwilliger bij vzw Vitaal maar geen attest in het jeugdwerk hebben of geen relevante ervaring met jonge kinderen kunnen voorleggen.

Ze zijn laaiend enthousiast over het doel dat vzw Vitaal nastreeft en smijten zich met een ongeziene passie, onder leiding van onze animatoren, om onze deelnemers onvergetelijke momenten te bezorgen.

Animatoren/Begeleiders

Bij vzw Vitaal engageren knettergekke en supergrappige animatoren zich om het beste van het beste tevoorschijn te toveren voor onze deelnemers.

Alle animatoren zijn gebrevetteerd (attest animator in het jeugdwerk) of kunnen relevante ervaring voorleggen in het werken met jongere kinderen. 
Dus leerkrachten, opvoeders, ... behoren ook tot deze categorie.

Logistiek medewerkers

Onze logistieke medewerkers zijn de harde werkers achter de schermen. Ze zijn minder bezig met het begeleiden van onze deelnemers maar zorgen ervoor dat er eten op tafel komt, materiaal voorhanden is, afspraken geboekt worden, vervoer geregeld wordt,  ...

Logistieke medewerkers zijn de broodnodige schakeltjes in ons Vitaalnetwerk die er voor zorgen dat alles altijd en overal "gesmeerd" gaat en blijft gaan. 

Ik wil ook vrijwilliger worden bij vzw Vitaal...

Download HIER  alvast onze Vrijwilligersbrochure. Je vindt er heel wat informatie over hoe we werken en wat er van onze vrijwilligers gevraagd wordt. In deze brochure vind je zeker een antwoord op vele vragen...

Ik wil vrijwilliger worden:

We hebben jouw bericht goed ontvangen en contacteren u spoedig.
Oeps, er liep iets mis... Bekijk even of alles wat je invulde correct is. Kan je dit formulier niet verzenden, contacteer ons dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.